Suna la 0745 345 234 sau fa o rezervare Online aiciRezervati-va data acum

Catering Targu Jiu

Catering Targu Jiu

Dumbrava Catering va organizeaza de la 0 evenimentul vostru, noi va punem la dispozitie de la vesela, ospatari si pana la meniuri personalizate de mancare.

Indiferent de eveniment, fie ca asiguram catering pentru o petrecere corporate, privata sau nunta, imbratisam posibilitatea de a personaliza meniurile de baza pentru a face fata preferintelor culinare ale clientilor si cerintelor bugetare.

CATERING NUNTI Targu Jiu

De la conceptie pana la finalizare ziua mult asteptata de catre miri trebuie sa fie doar… PERFECTA! Noi va putem ajuta pentru a crea experienta culinara perfecta.

CATERING CORPORATE Targu Jiu

De la grupuri intime la evenimente majore va oferim knowhow-ul si locatii de catering pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie un succes celebru.

CATERING PETRECERI PRIVATE Targu Jiu

De la meniuri rafinate la gratare, fripturi de porc sau doar mancare sanatoasa, vom colabora impreuna pentru a crea un meniu potrivit evenimentului tau.

CATERING Parastas / Pomana Targu Jiu

Catering Pomeni, Parastase, Mese de Pomenire, Meniu de Post, Meniu de Dulce, Pachete Imparteala, Servire la Portie sau Tip Bufet Suedez pentru Mesele de Comemorare