Suna la 0745 345 234 sau fa o rezervare Online aiciRezervati-va data acum

Despre noi

Restaurantul Dumbrava va pune la dispozitie 4 sali pentru evenimente, sala nunta, sala botez, sala petrecere privata, restaurantul se afla in Targu Jiu, Gorj, in cartierul Sisesti intr-o zona linistita, la numai 5 minute de centrul Orasului Targu Jiu. Decorul si proiectul acestui centru de evenimente (sali nunti, sali botezuri, sali petreceri private) este unul modern, realizat numai din materiale si finisaje deosebite, menite sa creeze confortul invitatilor.

Restaurantul Dumbrava Tg-Jiu are o parcare proprie pentru 300 de masini, parcarea este luminata si pazita noaptea, pe tot parcursul evenimentelor.

Restaurantul Dumbrava are in componenta lui 4 sali pentru organizarea de evenimente (nunta, botez, petrecere privata), laborator propriu pentru prajituri si torturi dar si bucatarie pentru prepararea meniurilor pentru nunti si diverse evenimente.

Vezi cum arata cele 4 sali de evenimente aici.

Toate cele 4 sali pot fi folosite pentru orice tip de eveniment. Ele au in dotare masini pentru efecte speciale (masini de fum, lasere colorate ) echipamente de lumini dar si un sitem de climatizare si ventilatie foarte performant care poate sa asigure confortul invitatilor.

Avem un numar de 26 bucatari si 40 de ospatari , dar la cererea clientilor, numarul ospatarilor dar si al bucatarilor poate fi marit in functie de solicitari. Personalul nostru este unul calificat si pregatit in domeniul servirii invitatilor la evenimente.

Restaurantul Dumbrava ofera servicii complete , impecabile si rafinate pentru organizarea oricarui tip de eveniment important din viata dumnravoastra ( de la nunta sau botez, pana la petreceri de aniversare, team-building-uri sau baluri de caritate). Echipa Restaurantului Dumbrava va pune a dispozitie tot necesarul pentru organizarea unui eveniment in totalitate. Seriozitatea exigenta si profesionalismul nostru ne pun pe primul loc in topul preferintelor clientlor nostrii.

 

Parcare si curatenie


Pentru a realiza perfect un eveniment nu este nevoie numai de mancare buna si organizare impecabila, este insa nevoie si ca invitatii de la acest eveniment sa fie multumiti si sa plece multumiti din toate punctele de vedere de la acest eveniment.
Stim ca la un eveniment toata lumea vine cu masina si multi spera ca masina lor sa fie in siguranta. Am amenajat o parcare speciala pentru invitatii la evenimentele Restaurantului Dumbrava, parcare aflata in imediata vecinatate a restaurantului. Acum nu trebuie sa iti faci griji pentru masina ta si poti sa iti indrepti intreaga atentie catre evenimentul la care esti invitat.

Nu stim cum sunt altii, dar la Restaurantul Dumbrava totul este ordonat si bine pus la punct, iar curatenia este sfintenie pentru noi, si nu doar cu vorba. De la achizitionarea alimentelor pana la prepararea lor este cale lunga, iar la noi, fiecare aliment este depozitat impreuna cu alte alimente din clasa lui si este preparat cu grija individual.
La Dumbrava, nu o sa gasiti niciodata alimentele depozitate intr-o singura camera, fiiecare clasa de produse are zona sa de preparare si zona individuala de depozitare. Camerele frigorifice sunt atent monitorizate de catre noi in asa fel incat alimentele sa fie pastrate proaspete pana in momenul in care se servesc catre invitatii evenimetulului dumneavoastra. Bucataria noastra este dotata dupa cele mai inalte standarde si este mereu pregatita sa faca fata celor mai mari cerinte.